O nama

O nama

SAN-TIM

Dom za odrasle i stare San-tim je licencirana ustanova socijalne zaštite koja je osnovana još 2007. godine, koja pruža negu onima kojima je to potrebno, bez izuzetka. Nalazimo se u Barajevu u luksuznom objektu opremljenom po svetskim standardima, kojim smo upotpunili našu besprekornu uslugu. Nudimo smeštaj u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, od kojih svaka ima svoje kupatilo, LCD televizor sa kablovskom televizijom, WiFi internet, potpuno nov nameštaj, panik tastere, klimatizaciju. Naš objekat je obezbeđen rukohvatima radi vaše sigurnosti. Imamo veliko dvorište, terasu od 160 m2 i dnevni boravak sa trpezarijom od 220 m2. Sve moguće vrste usluga za naše stanare će ispuniti naše iskusno i sdračno osoblje. Pored toga savršena medicinska nega uz domaću hranu upotpunjuje našu misiju da za vas stvorimo idealne uslove za miran i dostojanstven život, jer i mi imamo naše Bake i Deke.

Misija i pristup radu

Misija naše ustanove od samog početka rada je podizanje kvaliteta života starijih osoba. Tačnije, da našim korisnicima stvorimo idealne uslove za dostojanstven život. Posvećenost poslu i ljubav su ono što nas je vodilo sve ove godine i što nas je učinilo uspešnima. Svakom korisniku se pristupa individualno, u skladu sa njegovim navikama i potrebama, sa poštovanjem, ohrabrujemo uključenost porodice i prijatelja u život korisnika i podržavamo slobodan izbor naših stanara. Trudimo se da naš dom postane pravi dom našim korisnicima. Porodičnom atmosferom koja vlada između njih i našeg tima činimo da boravak u našoj ustanovi postane jedan divan period u vašem životu.

Zaposleni

Naš tim je sačinjen od iskusnih stručnjaka čiji je zadatak da brinu o vašem zdravlju i kvalitetu života. Njega čine: doktor opšte prakse, glavna medicinska sestra, medicinske sestre, fizioterapeut, psihijatar, socijalni radnik i po potrebi lekari specijaliste sa kojima sarađujemo. Negovateljice su tu da pomažu u svakodnevnim aktivnostima (ishrana, kretanje, korišćenje toaleta, oblačenje), brinu o ličnoj higijeni (kupanje, pedikir, manikir, frizura, menjanje pelena) i da vam organizuju različite sadržaje za druženje i zabavu. Socijalni radnik pomaže u prilagođavanju, kreira program za korisnike, razgovara sa njima, pomaže u ostvarivanju njihovih prava. Medicinsko osoblje je tu da budno prati vaše zdravlje i da učini sve što je u njegovoj mogućnosti da ga poboljša. U sklopu ustanove imamo adekvatno opremljenu ambulantu u kojoj medicinsko osoblje vrši preglede, dijagnostičke i terapijske intervencije iz oblasti opšte medicine. Samim tim se osnovna medicinska nega izvršava u najkraćem mogućem roku.

Zašto Santim?

Iskustvo

12 godina iskustva u poslu nege odraslih i starijih uz našu dobro poznatu uslugu.

Savršena nega

Mi smo tu da Vas saslušamo i razumemo Vaše potrebe i trudimo se da ispunimo svaku Vašu želju.

Domaća hrana

Svaki dan naši kuvari spremaju raznovrsnu domaću hranu. Naši korisnici imaju 5 obroka dnevno.

Luksuzan objekat

Jedan od najluksuznijih objekata ove namene u Srbiji, opremljen po najvišim svetskim standardima.

Kućna atmosfera

Mnogima je prvi utisak da u našem domu vlada kućna atmosfera i zaista se trudimo da tako i bude zbog naših korisnika.

Cena ista za sve

Nama su svi korisnici isti, zato je cena boravka u Domu San-tim jednaka za sve. Kod nas se ljudi ne dele prema tome koliko su pokretni, nezavisni i od čega boluju.

Pristupačna cena

Potrdili smo se da cena bude pristupačna svima a da za nju dobijete sve što vam je potrebno, čak i više od toga.

U kontaktu smo

U kontaktu smo sa bližnjima naših korisnika kada god je to potrebno. Dostupni smo Vam za sve 24h.